Hvem er vi og hvad kan vi?

Hvem er vi?

Horsensegnens Strand- og Landjægere er en sammenslutning af Landsjagtforeningen af 1923 og Dansk Strandjagtforening Horsens afdeling.De to gamle jagtforeninger var omtrent lige store, og havde sammenfaldende interesser, og i forbindelse med oprettelsen af Danmarks Jægerforbund i 1992, slog de to jagtforeninger sig sammen ved et møde den 14. oktober 1992.
Da den nye store forening skulle have et navn, skulle det være et navn, der brød med de gamle foreningers navne, og samtidig indicerede, at der var tale om en jægerskare i Horsens området, der både gik på jagt på landjorden og ved stranden samt på havet. Det blev til Horsensegnens Strand- og Landjægere. Vi blev således den største grønne organisation i området, og ligeledes den største jagtforening i regionen.

Hvad kan vi?

Horsensegnens Strand- og Landjægere laver mange forskellige arrangementer for vore medlemmer, og desuden kan nævnes en række andre fordele ved et medlemskab:

Søsætning af trailerbåde
Har du en båd på trailer, jagtbåd, trollingbåd eller jolle, kan du gratis søsætte den på beddingen ved Horsens Fiskerihavn, lige ved vores nye klubhus.

Bådplads til større både
Gennem foreningen kan du leje havneplads i Horsens Lystbådehavn. Du kan ligeledes leje vinterplads til din jagtbåd i Horsens – eller Snaptun Lystbådehavn.
Der kræves ansvarsforsikring.

Danske Tursejlere
Horsensegnens Strand- og Landjægere er medlem af Danske Tursejlere, og kan derigennem tilbyde dig et billigt medlemskab med “indbygget” helårlig ansvarsforsikring. Danske Tursejlere arrangerer hvert år meget populære sejlertræf.

Lån en trailer med skydepramme
Du har som medlem af HSL mulighed for at låne en trailer med 1 stk. kravlepram og 1 stk. trækpram inkl. lokkeænder og diverse grej. Traileren udlånes mod et depositum. Man kan så tage en kammerat med på jagt eller man kan prøve en ny jagtform ganske gratis. Efter jagtturen afleveres trailer traileren med prammene og indhold i ubeskadiget stand, og medlemmet får sit depositum tilbage. Henvendelse til Erling Nielsen eller John Friborg.