Tema dag: Grillpølser og ølsmagning
Lørdag 27. febuar 2016 kl 12.00

f30ba0c0b927474fb1fbae4edcf8727f

Update: se billeder fra dagen http://horsens-sl.dk/galleri-2/klubhus-billeder-2/poelsefremstilling/

Jagt sæsonen er ved at være over, og du har nok også fået fyldt fryseren lidt, så hvad med at lave lidt af det lækkere vildt kød til nogle grillpølser.

Derfor vil vi kaste os ud i den ædele kunst i at lave grillpølser af vildtkød.
Lørdag d. 27. februar 2016 bliver dagen og vi starter kl. 12.00 i klubhuset.
Så har du selv noget kød som du vil prøve at lave om til nogle lækkere grillpølser så er her muligheden, pga. tiden, kan der dog kun medbringes max. 3 kg. vildt kød, som skal være udbenet og klar til at hakke og vildtkødet skal være så kold som mulige (1-3 grader).

OBS! det er vigtig ved tilmelding at skrive hvor meget kød du tager med.
Hvis du ønsker at lave pølser af dykænder så kontakt Torben Schultz for vejledning i korrekt udvanding af kødet.
Du skal også selv medbringe 3-4 skåle på 4 liter samt et skærebræt og en god køkkenkniv.

Såfremt du ikke selv har noget vildt kød, har foreningen skaffet sig 5 kg rådyr kød som kan købes lidt af. du kan også købe de andre ingredienser som skal bruges til grillpølser i foreningen. Og der vil være kyndig hjælp til stede.

Pris for pølsefremstilling er 50 kr. plus det grundfas der bruges som afhænger af opskriften, men beregn 50-100 kr.

En grill vil der selvfølge også være gang i, så vi kan smage på herlighederne efterfølgerne.
Efterfølgerne vil der være ølsmagning hvor de kommer fra danske ølentusiaster med lidt forskellige smagsprøver, denne smagning koster 160 kr.