Jagtbørs

Hvad er jagtbørs? Det er en mulighed for jagt konsortium og jæger, at komme i kontakt med hinanden, det er tanken at hvis et konsortium står og mangler nogle jæger til en enkelt jagt, og måske på kort tid, kan via denne service sende budskab ud til tilmeldte medlemmer og derved kunne finde de jæger der skulle bruges til en jagt.

For jæger der ønsker at komme med på jagt:

Du tilmelder dig som jæger ved at udfylder formularen, hvis du ikke ønsker at være med servicen længer kan du også afmelde der via formelen.
Når en tilbud sendes ud vil du modtage en SMS med hvad der søges og hvornår samt navnet på området(og du kan på hjemmesiden læser lidt om hvad for området indholder) og der vil være kontakt information, det er herefter op til dig, selv at tage kontakt til konsortium.

 

 

For konsortium der ønsker jæger:

Ønsker du at tilmelde et konsortium, sender du en mail til nl@horsens-sl.dk, heri giver du en kort beskrivelse af jagtområdet (strøelse, type terræn, ca. beliggenhed, særlige forhold med afskydning og fordeling af vildt osv.) du er også velkomme til at sende billeder med.
Vi vil herefter oprette en side til konsortiet, og du vil modtagen en kode ind til en underside, hvorfra tilbud til medlemmer kan sendes ud.
Her skrives hvor mange man jæger ønsker, om det er med eller uden hund eller om det er jæger med riffel der ønskes, der er også et tekst felt hvori en kort besked kan skrives (evt. riffel skytter skal have bestået riffelprøven).
Når der sendes et tilbud ud, vil det være op til modtagerne at tage kontakt til jer, via de kontakt informationer der er sendt med.