Riffelskydning

Riffelskydning på banerne i Urlev bakker.
Træning, træning og atter træning er en vigtig faktor for at blive en god riffelskytte. Derfor bør du deltage i de eftertragtede træningsaftener på skydebanen i Urlev Bakker. Der trænes på 100 meter baner. (200 m hvis omstændighederne tillader det)

Der kan skydes til hvid skive samt bukkeskive.Der er også mulighed for til indskydning at anvende skydebænk, vore dygtige og kompetente riffelinstruktører er behjælpelige, hvis du skulle have brug for hjælp.

Alle er velkomne – husk at medbringe gyldigt jagttegn og våbentilladelse. Det koster 50 kr at benytte sig af banen, uanset hvor meget du skyder
Skydningen foregår i foråret typisk fra kl 16:00 til solnedgang – dog tidligere hvis mørket tvinger os. Du kan orienterer dig om datoer via kalenderen.

Riffelskydningen varetages af Michael Pedersen der kan kontaktes på michaelpedersenhsl@gmail.com

 

Riffelskydning på Vingsteds baner
Fra tid til anden træner vi også på skydebanerne i Vingsted, som har 100, 200 og 300 m baner.
Annoncering om Skydning i Vingsted vil det blive sendt ud via SMS 1 til 7 dage før skydningen finder sted, hvis du vil være med på denne SMS liste så meld dig til på formularen i bunden af siden.
Betaling i Vingsted forgår via skydekort som købes i skyttebutiken, det forventes at du selv har et kort hvis ikke andet er aftalt på forhånd som kan ske på mail nl@horsens-sl.dk

Husk, er du nyuddannet jæger der ønsker riffeltilladelsen er det en god ide at komme i gang i god tid før prøven. Så er du rigtig godt rustet til prøven.
Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Nikolaj på nl@horsens-sl.dk