strandjæger skydning 2019
Lørdag den 17. og søndag den 18. august 2019

Strandjægerskydningen:

Lørdag fra kl. 09.00 til 16.00 på Østjysk Flugtskydnings Center, Kærgårdsvej 14, 8700 Horsens – lige ved motorvejsafkørsel 56.

Der skydes fra flere forskellige standpladser – banen rundt – og du vil blive udfordret i jagtrelaterede skydninger fra skjul eller skydepramme. Du er lige velkommen, enten du vil konkurrere eller blot træne til jagtsæsonen, der er lige om hjørnet.

Horsensegnens Strand- og Landjægere har en stand med grej og gode råd til de nye strandjægere, og der vil være forhandlere, der udstiller og sælger lækkert jagtudstyr.

Jagtbanen har åbent for almindelig træningsskydning.

 

Strandjægerskydningen – bueskydning:

Vil du prøve at sætte en pil i et vildsvin, råbuk eller skive med en compoundbue under kyndig vejledning, så stiller vi Danmarks Jægerforbunds buetrailer op på Ø.F.C.   

 

Strandjægerspisningen:

Lørdag kl. 1800 i Horsensegnens Strand- og Landjægeres klubhus på Horsens Havn.

Lækker menu tilberedt af en kok. Pris 125,- kr. Drikkevarer medbringer du selv.

Efter spisningen er der hyggelig jægersamvær i klubhuset. TILMELDING ER PÅKRÆVET!

 

Morgenmad, sikkerhedsudstyr og sejlads:

Søndag kl. 0900 serverer Horsensegnens Strand- og Landjægere den store gratis morgenbuffet i klubhuset ved den nye bedding i Horsens Havn.

Herefter er der fremvisning af forskellige medbragte både, skydepramme, kajakker og lignende. Der vil være fokus på ”sikkerhed til søs” og vi vil afprøve de forskellige fartøjer samt alverdens redningsudstyr, veste, dragter, waders, 3-lags påklædning og lignende.

Kan DU komme ombord i din pram efter overbordfald?

Du er også velkommen til at sætte strandjagtrelateret udstyr til salg ved klubhuset.

 

Indbydelse

Indbydelse version 2